Nieuws - JvKnet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Nieuws

NIEUWS

Januari 2021 - Nieuw programma met Jeroen en Dennis op sbs6

SBS6 start op 12 maart met een Nederlandse versie van de Japanse spelshow Mute It. In dit nieuwe programma moeten deelnemers een parcours met obstakels afleggen zonder geluid te maken.

De Nederlandse versie van het programma gaat Stilte AUB! heten en zal worden geproduceerd door BlazHoffski. ’In elke aflevering banen twaalf deelnemers hun weg door thematische kamers met verschillende uitdagingen en lastige obstakels, waar maar één regel geldt: je mag geen geluid maken’, zo meldt de producent.

De serie zal worden gepresenteerd door Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven, heeft Shownieuws gisteren onthuld. De deelnemers aan het programma moeten muisstil zijn. Ze worden gemonitord en gediskwalificeerd als ze een geluid maken dat luider is dan 50 decibel. De zes afleveringen van Stilte AUB! worden op verschillende dagen in februari gedraaid.
De 1e aflevering staat gepland op 12 maart

JUNI 2020 - gaat rol spelen in de derde Misfit-film.

Jeroen en Buddy Vedder gaan een rol spelen in de derde Misfit film. Producent NewBe en distributeur Splendid Film kondigden vrijdag aan dat er een derde en laatste deel komt in de succesvolle filmreeks.

De bekende namen uit de vorige delen, zoals Djamila en Niek Roozen, keren terug. De opnames van Misfit: De Finale, zoals de film officieel heet, gaan 20 juni van start.

Misfit: De Finale is in december in de Nederlandse bioscopen te zien.


Juni 2020 - Jeroen gaat een nieuw programma doen : "Kamp van Koningsbrugge"

In zijn nieuwe programma "Kamp van Koningsbrugge", staat Jeroen voor een enorme uitdaging…. Zoek 15 gewone burgers die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn, om een van de zwaarste opleidingen van Nederland aan te kunnen: De opleiding van de Special Forces. Jeroen levert zijn mensen af aan een team van zeer ervaren specialisten, die de rekruten onder handen gaat nemen. Een uniek experiment waarin het uiterste gevraagd wordt… en Jeroen is daar om zijn mannen en vrouwen een hart onder de riem te steken…

Heb jij het in je en word jij 1 van die 15 deelnemers? Geef je dan op:
https://www.avrotros.nl

Juni 2020 - JURK is terug!

Deze zomer vindt "De Tuin van 2020"  plaats waarbij artiesten voor een klein gezelsschap van 100 man een show zullen neerzetten van ruim een uur. Ons favo duo JURK is hier ook voor gestrikt. Zij zullen 8 en 9 augustus in totaal 6 optredens verzorgen ergens in het land.

Meer info is te vinden op De Tuin van 2020

Juni 2020 - Het 2e deel van Elvis en Jones van acteurskoppel Jeroen van Koningsbrugge en Marie-Claire Witlox

17 november komt deel 2 uit van "Elvis en Jones". Elvis en Jones hebben de dagen afgeteld en eindelijk is het zover: samen met hun vader en moeder gaan ze naar Malibu! Zoals elke zomer gaan ze logeren bij hun oom Tony en tante Maria, die op een grote paardenranch wonen. En al zijn broer en zus een beetje bang voor de grote honden op de ranch, ze helpen maar wat graag met het verzorgen van de paarden. Hun zorgeloze vakantie is echter op slag voorbij als er een zware storm opsteekt. Als hun vader en oom Tony bij de paarden gaan kijken blijkt er iets verschrikkelijks te zijn gebeurd: Jackson, een van de hengsten, is verdwenen! Is hij losgebroken of is er meer aan de hand? Samen met hun neefje Trent en nichtje Pixie gaan Elvis en Jones op onderzoek uit.

Nu a te reserveren bij bol.com


Januari 2020
- Lama's reunited????
Op 23 februari vindt een pilotopname plaats voor een nieuwe humoristische studio show voor RTL4 met Jeroen, Tijl, Ruben en Ruben.
.
Kaarten kosten 3 euro en zijn beperkt! -> Bestel hier

April 2019 - Het sprankelende debuut van acteurskoppel Jeroen van Koningsbrugge en Marie-Claire Witlox

Elvis en Jones wonen in een oud huis in het centrum van Amsterdam. Hun vader is rechercheur bij de politie en hun moeder is kunstschilder. Op een dag vinden ze een roestig oud doosje op zolder. Daarin zit een brief, die in 1955 is geschreven door een meisje genaamd Hannah. Op de dag van haar verhuizing heeft ze een speurtocht gemaakt voor de kinderen die na haar in haar geliefde huis zullen komen wonen. Voor Elvis en Jones dus!

Broer en zus aarzelen geen moment en besluiten de aanwijzingen uit de brief op te volgen, ook al vindt Elvis het best spannend om 's nachts bij volle maan zijn kamer uit te sluipen en moet Jones steeds héél nodig plassen als ze nerveus is. Het is het begin van een spannende zoektocht die leidt naar een stokoude misdaad die hun vader nodig moet oplossen...

Elvis & Jones is een spannend verhaal over twee stoere kinderen en een oude misdaad, met een mooie bijrol voor de stad Amsterdam!

Te bestellen via bol.com

April 2019 - Jeroen speelt de hoofdrol in The Great Gatsby

Acteur Jeroen van Koningsbrugge speelt de hoofdrol in The Great Gatsby in de nieuwe theaterproductie van Toneelgroep Maastricht. De voorstelling gaat op 29 februari 2020 in première in Theater aan het Vrijthof in Maastricht.
Het beroemde verhaal van The Great Gatsby – gebaseerd op de een roman van F. Scott Fitzgerald uit 1925 wordt voor de nieuwe theaterproducties opnieuw vertaald door Jibbe Willems, een van de vaste huisschrijvers van Toneelgroep Maastricht.

Regisseur Servé Hermans: „Jay Gatsby is op zijn uitbundige feesten een ongrijpbare figuur. Je voelt zijn aanwezigheid altijd. Om dat personage tot leven te laten komen, moet je beschikken over een acteur die altijd het middelpunt is. Jeroen neemt dat van nature mee in zijn spel. Hij kan zich opstellen als dienstbare acteur, maar door de kracht van zijn spel, zijn gloedvolle persoonlijkheid en zijn timing verlies je hem nooit uit het oog.”

The Great Gatsby is een coproductie van Toneelgroep Maastricht, Theater aan het Vrijthof, Parkstad Limburg Theaters, De Domijnen en Senf Theaterpartners.

In het verhaal van Toneelgroep Maastricht volgen we Jay Gatsby die zijn leven bij elkaar liegt om succesvoller, rijker en mooier te lijken voor zijn onbereikbare, ware liefde: Daisy Buchanan. Gatsby is een rijke veteraan uit de Eerste Wereldoorlog die inmiddels bij de beau monde hoort. Zijn landgoed is het epicentrum van glamourfeesten waarbij niets onmogelijk lijkt. Langzaam maar zeker wordt de charismatische, charmante Gatbsy ontmaskerd.

Dec 2018 - Jeroen speelt rol in "'t Schaep de Musical"

Jeroen van Koningsbrugge speelt de hoofdrol in de musicalbewerking van de populaire serie 't Schaep met de 5 Pooten, die draait om de gasten van een Amsterdams stamcafé. Vanaf april volgend jaar zal de musical te zien zijn in het DeLaMar Theater.

Kaarten zijn hier te verkrijgen.

aug 2018 - Jeroen in "Club van lelijke kinderen"

Jeroen van Koningsbrugge en Jelka van Houten gaan samen spelen in de nieuwe Nederlandse familiefilm De Club van Lelijke Kinderen. Dat heeft distributeur Independent Films bekendgemaakt. Zij spelen de ouders van Paul, een jongen met flaporen die samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Opnamens zijn nog niet begonnen.

Aug 2018 - Smeris bij laatste 25 genomineerden Gouden Televizier Ring 2018

Het is tijd om te stemmen!! Wil jij ook dat Smeris de Ring wint en Jeroen de Zilveren Ster?
Ga dan naar www.televizier.nl/ring en stem!
Stemmen kan met een email adres en tot 24 september 8:00.

Het spectaculaire Gouden Televizier-Ring Gala is dit jaar op 11 oktober, dan wordt bekend
wie er met de prijzen vandoor gaan. Het gala is live te zien op NPO 1 bij Avrotros

Juni 2018 - Smeris bij laatste 5 van 3e kwalificatie ronde Televizier ring

De derde kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring is afgelopen.
Dat betekent dat er weer vijf winnaars zijn die kans maken op de felbegeerde Ring.Dit is de top 5 (in alfabetische volgorde)
• Beau five days inside (RTL 4)
• De 12 van Oldenheim (RTL 4)
• De kwis (BNNVARA)
• De reis van je leven (RTL 4)
Smeris (BNNVARA)

07-02-2018 Opnames Beste Kijkers weer gestart

De Hilarische panelshow Beste Kijkers komt weer terug. Ruben Nicolai neemt de kijker mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams onder leiding van captains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens gaan de strijd met elkaar aan. Bijgestaan door Kasper van Kooten en Philippe Geubels.

Er zijn nog kaarten vor de opnames. Klik hier voor de site om jezelf op te geven.

27-09-2017 Jeroen genomineerd voor de Zilveren Televizier Ster Acteur

Jeroen is genomineerd samen met Erik de Vogel (Ludo uit GTST) Thom Hoffman (Dokter Tinus)
Erik kreeg een welkom duwtje in de rug van het programma Zondag met Lubach. Hierin werden
kijkers opgeroepen om op Erik te stemmen omdat hij deze rol al 21 jaar speelt en nog nooit genomineerd is.
Jeroen twitterde hierzelf over:"Blij met de nominatie maar #ErikdeVogel zal hem wel winnen ivm @zondagmetlubach"
Wij blijven duimen voor Jeroen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu